top of page

Groepsaccommodatie

Het terrein van vereniging de Zeilpunter is een ideale groepsaccommodatie nabij Giethoorn. Met zeeën van ruimte voor sport en spel, een grote binnenruimte en geen directe buren kunt u met uw groep vrij zijn in uw eigen invulling. Het is mogelijk het terrein te huren voor bijvoorbeeld scholen, familieweekenden en verenigingen.

 

Met het huren van ons terrein staan acht originele houten punters, zeven Bell-tenten en een uitstekend uitgeruste keuken- en sanitaire utiliteiten tot uw beschikking. Het terrein wordt verhuurd aan groepen van minimaal twintig en maximaal 50 personen. 

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u contact opnemen met verhuur.dezeilpunter@gmail.com

Groepsaccommodatie scholen

Verhuur

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

route wpv.JPG

Gehuurd! Wat nu?

Je ontvangt van ons een huurovereenkomst en een bevestiging voor de datum. Gefeliciteerd, je hebt een periode op het mooiste plekje van Nederland geboekt!

Samen met de huurovereenkomst krijg je een boekje omtrent het reilen en zeilen van het terrein. Hierin staat in detail aangegeven wat je kan verwachten en wat de spelregels zijn. Lees dit op je gemak door. Bij vragen kan je contact opnemen met de verhuurder.

Groepsaccommodatie scholen

Aankomst

Bij aankomst meld je je bij de beheerder (Klaas Slot). De beheerder is te vinden bij de receptie van Camping de Kettingbrug in Wanneperveen. Hier ontvang je de sleutel. Je moet naar het terrein lopen om daar eventueel een boot te pakken voor de boodschappen en de bagage. Hiervoor adviseren om bovenstaande route te volgen. Houd rekening met natte voeten wanneer men gaat lopen. Neem laarzen mee! Het terrein is niet met de auto te bereiken.

Wat mee te nemen?

Dingen om zelf mee te nemen;


- Theedoeken

- Vuilniszakken (120 liter)

- Schoonmaakmiddel / afwasmiddel

- Zwemvesten

- Brandhout kachel

- Slaapzak

- Slaap matje

- Zwembroek

- Muggenspray

- Zonnebrand

Wat u niet hoeft mee te nemen;

- Koffiefilters

bottom of page