Groepsaccommodatie

Het terrein van vereniging de Zeilpunter is een ideale groepsaccommodatie nabij Giethoorn. Met zeeën van ruimte voor sport en spel, een grote binnenruimte en geen directe buren kunt u met uw groep vrij zijn in uw eigen invulling. Het is mogelijk het terrein te huren voor bijvoorbeeld scholen, familieweekenden en verenigingen.

 

Met het huren van ons terrein staan acht originele houten punters, zeven Bell-tenten en een uitstekend uitgeruste keuken- en sanitaire utiliteiten tot uw beschikking. Het terrein wordt verhuurd aan groepen van minimaal twintig en maximaal 50 personen. Per vijf personen wordt één punter mee verhuurd. Door de Corona uitbraak is de maximale bezetting momenteel 30 personen.

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u contact opnemen met verhuur.dezeilpunter@gmail.com

Verhuur

Door het Corona virus zijn we dit voorjaar gesloten geweest. Momenteel zijn we weer operationeel voor gebruik onder bepaalde voorwaarden. Om alles in goede banen te leiden is een protocol opgesteld met daarin de veiligheidsregels en afspraken waar gebruikers zich aan moeten houden.

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Gehuurd! Wat nu?

Je ontvangt van ons een huurovereenkomst en een bevestiging voor de datum. Gefeliciteerd, je hebt een periode op het mooiste plekje van Nederland geboekt!

Samen met de huurovereenkomst krijg je een boekje omtrent het reilen en zeilen van het terrein. Hierin staat in detail aangegeven wat je kan verwachten en wat de spelregels zijn. Lees dit op je gemak door. Bij vragen kan je contact opnemen met de verhuurder.

Aankomst

Bij aankomst meld je je bij de beheerder (Klaas Slot). De beheerder is te vinden bij de receptie van Camping de Kettingbrug in Wanneperveen. Hier ontvang je de sleutel. Aan het water van Camping de Kettingbrug ligt een punter voor jullie klaar. Met deze punter varen jullie naar het terrein.

Het is ook mogelijk om naar het terrein te lopen. Hiervoor adviseren om onderstaande route te volgen. Houd rekening met natte voeten wanneer men gaat lopen. Neem laarzen mee! Het terrein is niet met de auto te bereiken.

Wat mee te nemen?

Dingen om zelf mee te nemen;


- Theedoeken

- Vuilniszakken (120 liter)

- Schoonmaakmiddel / afwasmiddel

- Zwemvesten

- Brandhout kachel

- Slaapzak

- Slaap matje

- Zwembroek

- Muggenspray

- Zonnebrand

Wat u niet hoeft mee te nemen;

- Koffiefilters

2020 Vereniging de Zeilpunter