top of page

Contactgegevens

Beheerder terrein
Verhuur

Vivian Eijsenbach

verhuur.dezeilpunter@gmail.com

Klaas Slot

Camping de Kettingbrug

Adres

Veneweg 227
7946 LS Wanneperveen

(let op: niet via de weg te bereiken)

Bestuur

KVK: 40061380

Links
Groepsaccommodatie scholen
Lid worden?

Vereniging de Zeilpunter bestaat uit liefhebbers van natuur, water, zeilen, punters, muziek en lekker eten. Als vereniging organiseren we veel verenigingsweekenden door het hele jaar heen. Wij zijn als vereniging afhankelijk van de input van onze leden binnen al haar facetten en moedigen nieuwe initiatieven graag aan.

Het terrein heeft voor iedereen een eigen waarde. Sommigen komen totaal tot rust in de natuur, anderen maken uitgebreide zeiltochten en ook is het klussen aan de boten, de keet of de tenten een gemeend hobbygoed.

De samenstelling van onze leden is zeer gespreid uit heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen komen leden richting Wanneperveen om uit te waaien op dit mooie plekje.

 

Wij staan open om nieuwe enthousiastelingen te verwelkomen in de vereniging. Het is mogelijk om een keer te komen kijken tijdens een open weekend. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met de secretaris.

Doneren?

De vereniging draait geheel op haar vrijwilligers om de authentieke houten zeilpunter in de vaart te houden. Wij creëren inkomsten uit contributie en verhuur maar donaties zijn ook zeer welkom. 

bottom of page